Turkse foodtruck

Welkom bij onze Halal Foodtruck!

Stap in een wereld van betoverende smaken en verrukkelijke cocktails in onze Arabische Foodtruck en Cocktailbar, waar Oosterse sferen tot leven komen. Ons gepassioneerde team van chef-koks en mixologists brengt u een onvergetelijke culinaire ervaring die al uw zintuigen zal prikkelen.

Ontdek onze heerlijke gerechten, geïnspireerd door de rijke Arabische keuken. Van hartige hummus en mals gegrild vlees tot smaakvolle falafel en verfrissende salades, onze menukaart biedt voor elk wat wils. Elk gerecht is bereid met liefde en authenticiteit, met gebruik van de beste ingrediënten en traditionele kruiden.


En wat is een Oosterse beleving zonder de perfecte cocktail? Laat onze bekroonde mixologists u betoveren met creatieve drankjes die een moderne twist geven aan klassieke recepten. Of u nu kiest voor een verfrissende mojito met een hint van munt, een exotische pina colada of een kruidige Arabische speciale mix, we hebben voor elk moment de juiste cocktail.

Of u nu ons bezoekt op een bruisend evenement, een privéfeest of gewoon een spontaan avondje uit, onze Arabische Foodtruck en Cocktailbar beloven een onvergetelijke ervaring die u meevoert naar de sfeervolle straten van het Midden-Oosten.

Kom en beleef de magie van Fatima’s kitchen. Wij verwelkomen u graag met open armen en een hartelijke glimlach. Geniet van het beste wat de Arabische keuken en cocktailcultuur te bieden hebben!
Contactgegevens Foodtruck: Cocktailbar Fatima’s kitchen!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle feesten op een rij: Leukste Themafeest

Arabische entertainment en shows - arabischeentertainment.nl

Foto’s van vorige feesten: arabischfeest.nl

Feest bij ons: Onze locaties - event-locatie.nl

Halal catering voor je feest: halal-foodtruck.nl

Foodtrucks voor je feest: foodtruck-feest.nl

Alle cocktailbars op rij: cocktailbar-feest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).